четвер, 11 квітня 2019 р.

Обласний семінар методистів основ християнської етики


             Про важливість формування християнського світогляду сучасного молодого покоління йшлося на обласному семінарі методистів з предмета "Основи християнської етики", підготовленому педагогами Лановеччини, що відбувся у м. Тернополі 9 квітня 2019 року в ТНВК "Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого". 

                                Семінар побудовано у форматі учительської платформи. У його роботі із словами благословення та розповіддю про роль церкви у цьому контексті взяв участь о. Сергій Сіверський. Експерти-доповідачі: Оксана Сосна (Лановецька ЗОШ №1 ім. Ю Коваля), Василь Цибак (Борсуківська ЗОШ), Галина Зелінська (Лопушненська ЗОШ), Зоя Андрощук (Снігурівська ЗОШ), Наталія Мудрак (Вербовецька ЗОШ) - вели мову про важливість інтеграції християнських цінностей в освітній процес у контексті формування життєвих компетенцій здобувачів освіти НУШ.
                      З вітальним словом до учасників звернулась господиня закладу - директор школи Марія Гуцал, прес-реліз про освітній простір Лановеччини презентувала Неоніла Дзюба, завідувач Лановецького РМК, методичний анонс підготувала Тетяна Паньків, методист Лановецького РМК.
Дискусійне поле з вказаної проблеми проводила модератор заходу Лілія Мудрик, методист ТОКІППО. 
Дякуємо усім учасникам семінару за креативно проведений захід та зичимо Божого благословення на всі їхні добрі починання у розбудові національної школи.

1 коментар:

  1. Щиро вдячна вчителям предмета "Основи християнської етики" за цікаві та креативні форми роботи із здобувачами освіти.

    ВідповістиВидалити